0 elements when importing model? [Solved]

Get help and support for using Cubik Studio.
Post Reply

0 elements when importing model? [Solved]

Post by ReduxRedstone » 02 Nov 2016, 01:46

When importing a voxel model made in MagicaVoxel (this could be happening for models made in other programs as well, but I only have MagicaVoxel) the model says it has 0 elements, yet displays the model correctly.

Imgur GIF of what I mean
Image
x
Last edited by ReduxRedstone on 02 Nov 2016, 13:42, edited 1 time in total.
User avatar
ReduxRedstone
Early Adopter
Posts: 3
Joined: 12 Jan 2015, 01:20

Re: 0 elements when importing model?

Post by Sphax » 02 Nov 2016, 09:10

You've imported a voxel model. If you want to convert voxels to elements, just go in "Voxel" edit mode, then click "..." and select "Convert to elements". ;)
x
For support, use forum (not DM or PM or email) and create your own topic :3d:
User avatar
Sphax
Admin
Posts: 1307
Joined: 10 Nov 2011, 10:44

Re: 0 elements when importing model?

Post by ReduxRedstone » 02 Nov 2016, 13:41

Sphax wrote:
02 Nov 2016, 09:10
You've imported a voxel model. If you want to convert voxels to elements, just go in "Voxel" edit mode, then click "..." and select "Convert to elements". ;)
Thanks :D
x
User avatar
ReduxRedstone
Early Adopter
Posts: 3
Joined: 12 Jan 2015, 01:20

Post Reply

Return to “Help Centre”